Home » Blogi » Kuuluisa valokuvaaja -kokoelma

Kuuluisa valokuvaaja -kokoelma

Kamera

Yosemiten kansallispuisto inspiroi Ansel Adamsia ottamaan valokuvia. Kuuluisa valokuvaaja hänestä lopulta tulikin. Vuonna 1916 hän vieraili puistossa perheensä kanssa ja lumoutui. Hän kehitti valokuvatekniikan nimeltä Zone System. Se on menetelmä, jossa täydellisen lopputuloksen saamiseksi sukelletaan syvälle sävyalueisiin. Suuren osan työelämästään Adams sai tehtäväkseen kuvata Yhdysvaltain kansallispuistoja muiden iloksi. Hänen tulosteissaan näkyy monenlaisia ​​sävyjä, ja ne suorastaan hehkuvat.

Kuuluisa valokuvaaja Steve McCurry

McCurry ei ole vain yksi tämän päivän tunnetuimmista valokuvaajista, vaan myös kaikkien aikojen parhaimpia valokuvaajia. Hänen keskeinen teoksensa ”Afganistanilainen tyttö” ilmestyi National Geographicin kannessa kesäkuussa 1985 ja sai laajaa huomiota. Tätä kuvaa on kuvattu yhdeksi historian tunnetuimmista. Muotokuva afganistanilaisesta tytöstä on edelleen hänen merkittävin teoksensa. Helsingin Taidehallissa oli vuonna 2013 laaja näyttely McCurryn valokuvateoksista.

Valokuvaussankarin saaminen jalustalle on välttämätöntä, koska teokselle on olemassa mittapuu ja taso, jolla tämä työ tulisi saavuttaa. Tämä tarkoittaa, että maailmassa on paljon hienoja upeita valokuvaajia vaatimustasosta huolimatta. Joillakin harvoilla on kortit jaettu elämässä onnekkaasti ja valokuvat parhailla listoilla kaikkien saatavilla. Heidän nimensä liittyvät sankareihin. Valokuvataide on arvostettua taidetta.

Valokuvamestareita on jokaisessa sukupolvessa

On helppoa katsoa kuvia Internetistä tai kirjoista. On aivan toista seisoa todellisen mestariteoksen edessä ja nähdä kuva koko kirkkaudessaan. Olisi onnekasta nähdä kaikkien mestarivalokuvaajien työt. Monet tulosteet ovat alkuperäisiä ja taiteilijoiden itsensä käsin tekemiä. Vaikka et tiedä paljoakaan valokuvauksesta, olet todennäköisesti kuullut jostakin uskomattomasta valokuvausmestarista.

Avainsanat: